ΔΙΚΑΝΝΟ

Ειδήσεις για το κυνήγι, τα θηράματα και την ύπαιθρο μακριά από συμφέροντα και χορηγούς

Ικανοποίηση για την Ρυθμιστική από την Ζ΄ Κ.Ο.Θ.

omospondiaki thirofylaki thessalias

Τις απαιτούμενες κατευθύνσεις στους Θηροφύλακες, με στόχο τη διασφάλιση της εύρυθμης και αποδοτικότερης λειτουργίας της Θηροφυλακής εντοπίζοντας τις αδυναμίες των προηγούμενων ετών έδωσε, κατά τη διάρκεια σύσκεψης, ο πρόεδρος της Ζ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας και Νήσων Σποράδων (ΚΟΘ), κ. Ευάγγελος Μπαλατσός, ο οποίος κάλεσε επίσης όλους τους κυνηγούς να συμβάλουν στην προστασία και στη διαφύλαξη της χλωρίδας και της πανίδας.

Επιπρόσθετα, προχώρησε σε αναλυτική ενημέρωση των μελών του Δ.Σ. αναφορικά με τα έργα που υλοποίησε η Ομοσπονδία την προηγούμενη χρονιά, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο επιτυχημένο έργο της Θηροφυλακής, υπογραμμίζοντας τον μεγάλο αριθμό ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν.

Ενόψει της έναρξης της νέας κυνηγετικής περιόδου, συγκλήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας, με αντικείμενο την ενημέρωση των μελών του και την ανταλλαγή απόψεων και έγινε εκτενής αναφορά και συζήτηση σχετικά με τον μεγάλο αγώνα που έδωσαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών οι Κυνηγετικές Οργανώσεις, ώστε να βρεθεί κοινός τόπος με το αρμόδιο Υπουργείο για την έκδοση της Ρυθμιστικής Διάταξης Θήρας (ΡΔΘ). Λαμβάνοντας υπόψη την αίσια κατάληξη του αγώνα αυτού, σύσσωμο το Δ.Σ. έσπευσε να χαιρετίσει την πρόσφατα εκδοθείσα ΡΔΘ, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες του στο πρόσωπο του αρμόδιου υπουργού, κ. Τσιρώνη, για το γεγονός πως επέδειξε ευήκοα ώτα στα δίκαια επιχειρήματα των κυνηγών, όπως αυτά εκφράστηκαν διά μέσω των Κυνηγετικών Ομοσπονδιών και της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας.

Καταλήγοντας, ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ζ’ ΚΟΘ απηύθυναν τις θερμότερες των ευχών τους προς όλους τους κυνηγούς για μία καλή και καρποφόρα νέα κυνηγετική περίοδο, υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα του σεβασμού των νόμων και της προστασίας του περιβάλλοντος.

http://www.eleftheria.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

dasarxeio.com

ενημέρωση σε δασικά και περιβαλλοντικά θέματα

ΔΙΚΑΝΝΟ

Ειδήσεις για το κυνήγι, τα θηράματα και την ύπαιθρο μακριά από συμφέροντα και χορηγούς

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Αρέσει σε %d bloggers: